Tinon treenit

 • Polkuryhmä
  PolkuRyhmä on Fysiikkaterapian matalan kynnyksen polkujuoksuryhmä, joka käynnistyy 31.10. klo 18 yhteislenkillä Kirkkonummen Meikon ympäri.  PolkuRyhmä on Fysiikkaterapian järjestämä ryhmävalmennus polkujuoksijoille. Ryhmä soveltuu erinomaisesti niin polkujuoksua aloittelevalle kuin myös sinulle, jolla on jo jonkin verran kokemusta mutta haluat treeniisi eteenpäin vievän rakenteen. PolkuRyhmä-valmennus on jatkuvasti käynnissä ja mukaan voi tulla milloin vain. Ilmoittaudu jo tänään! PolkuRyhmän valmennukseen kuuluu yhteinen harjoitteluohjelma, ryhmän etätapaamiset  sekä ohjatut yhteislenkit valmentajan kanssa. Yhteislenkit ilmoitetaan ryhmäläisille kausittain. Pilottikausi sijoittuu aikavälille 31.10-19.12, tiistaisin klo 18:00 Meikon järvellä, Kirkkonummella. Yhteislenkit antavat mahdollisuuden ajatustenvaihtoon muiden ryhmäläisten sekä valmentajan kanssa. Saat juoksuseuraa ja -vinkkejä, pääset jakamaan kokemuksia ja luomaan harrastusyhteisöä! … Lue lisää
 • Vaarallista?
  Vaarojen maratonin startti lähestyy. Käydäänpäs pikkuisen läpi miten treenit ja muu valmistautuminen on mennyt.
 • Tough Viking 2023
  Kävin vihdoin juoksemassa Tough Viking OCR:n, johon olen ollut oikeutettu osallistumaan vuodesta 2020 lähtien.
 • Post NUTS clarity
  NUTSista on hetki jo vierähtänyt. Käyn pikkusen läpi ajatuksia mitä oon ajatellut ja mitä kuuluu sekä mulle että treeniin.
 • NUTS 100km
  NUTS 100km päättyi keskeytykseen Peurakaltion huoltoon. Mitenkäs nyt niin kävi, että joutui setämies keskeyttämään rallin kesken?