Sinulla on unelma.

Kenties haluat tehdä elämäntapamuutoksen ja edistää terveyttäsi. Ehkä haluat olla vahva, tai näyttää hyvältä rannalla ensi kesänä. Luet tätä, koska sinulla on unelma.

Unelmia ei voi taikoa todeksi. Niistä voi tehdä tavoitteita.

Haluamme auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Paras tapa tähän on yhdessä tehty suunnitelma ja yhdessä kuljettu matka. Kun kuljet kanssamme, voit olla varma, ettet koskaan jää yksin ja epätietoiseksi.

Laadukas ja kokonaisvaltainen valmennus on meille kunnia-asia.

Kuntosalivalmennus

Valmennuksemme rakennetaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan yhdessä sinun kanssasi.

Valmennuskokonaisuuksillamme ei ole minimi- tai maksimipituutta. Valmennussuhteen kesto sekä treenien määrä päätetään yhdessä sinun kanssasi. Kokonaisuuden keskiössä onkin se, mitä juuri sinä tarvitset päästäksesi tavoitteisiisi.

Ymmärrämme myös vaikeita elämäntilanteita, ja siksi tarjoammekin perinteisen, määritellyn pituisten valmennussuhteen lisäksi mahdollisuuden jatkuvaan valmennukseen, jossa sitoudut vain kuukauteen kerrallaan.

Valmennuskokonaisuutemme sisältävät sovitun määrän 45 tai 75 minuutin valmennuksia. Lisäksi saat yksilöidyn ohjelman koko valmennussuhteen ajaksi, ravitsemusohjeistuksen ja yhteydenpidon sekä sähköpostitse että viestitse.

Valmennuskokonaisuuden hinta perustuu valmennuskertojen määrään ja pituuteen. 75 minuutin valmennuskerrat maksavat 50€/kpl, ja 45 minuutin valmennukset maksavat 40€/kpl.

Unelmasta tavoitteeksi.

Tavoitteesta todeksi.

Etävalmennus

Haluatko treenata yksin? Asutko keskellä korpea? Anna meidän valmentaa sinua netin kautta!

Etävalmennuksessa voit jättää treenien suunnittelun huoletta ammattilaisen harteille. Kokonaisvaltaisen opastuksen sekä tiiviin yhteydenpidon avulla matka kohti tavoitettasi käy joutuisasti!

Etävalmennukseen kuuluu yksilöity, jatkuvasti päivitettävä ohjelma, ravitsemusohjeistus sekä yhteydenpito sähköpostitse. Lisäksi etävalmennukseen kuuluu kuukausittainen 45min valmennuspalaveri.

Etävalmennus maksaa 100€/kk tai 1000/vuosi

Aloita matka kohti unelmaasi!

Olet päässyt näin pitkälle. Älä enää jahkaile!

Kaikki valmennuksemme alkavat ilmaisesta konsultaatiosta, jonka aikana kartoitamme valmennuksen kannalta oleelliset asiat ja teemme yhdessä sinun kanssasi tavoitteitasi tukevan suunnitelman. Näin varmistamme valmennukselle parhaan mahdollisen laadun.

Konsultaatioon osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Etävalmennuksessa konsultaatio suoritetaan etäyhteydellä.

Mikäli valmennuksista herää kysymyksiä, voit esittää ne konsultaatiotilaisuudessa, tai sähköpostitse info@fysiikkaterapia.fi

Ota yhteyttä!

Valmentajasi

Markus Pirttioja

  • Auktorisoitu Personal Trainer
  • Fysioterapeuttiopiskelija

Tino Kokko

  • Valmentaja
  • Fysioterapeuttiopiskelija
  • Perheenisä
  • Juoksija