Fysiikkaterapia

Polkuryhmä

PolkuRyhmä on Fysiikkaterapian matalan kynnyksen polkujuoksuryhmä, joka käynnistyy 31.10. klo 18 yhteislenkillä Kirkkonummen Meikon ympäri. 

PolkuRyhmä on Fysiikkaterapian järjestämä ryhmävalmennus polkujuoksijoille. Ryhmä soveltuu erinomaisesti niin polkujuoksua aloittelevalle kuin myös sinulle, jolla on jo jonkin verran kokemusta mutta haluat treeniisi eteenpäin vievän rakenteen. PolkuRyhmä-valmennus on jatkuvasti käynnissä ja mukaan voi tulla milloin vain. Ilmoittaudu jo tänään!

PolkuRyhmän valmennukseen kuuluu yhteinen harjoitteluohjelma, ryhmän etätapaamiset  sekä ohjatut yhteislenkit valmentajan kanssa. Yhteislenkit ilmoitetaan ryhmäläisille kausittain. Pilottikausi sijoittuu aikavälille 31.10-19.12, tiistaisin klo 18:00 Meikon järvellä, Kirkkonummella. Yhteislenkit antavat mahdollisuuden ajatustenvaihtoon muiden ryhmäläisten sekä valmentajan kanssa. Saat juoksuseuraa ja -vinkkejä, pääset jakamaan kokemuksia ja luomaan harrastusyhteisöä! Samanhenkinen seura tukee harrastuksen jatkuvuutta ja tekee harrastamisesta kaikin puolin mukavampaa.

Yhteislenkkien sujuvuuden kannalta osallistujien pitäisi pystyä juoksemaan yhtäjaksoisesti 10 km. Mikäli tämä ei ole kohdallasi vielä realistista, löytyy meiltä aloittelijan juoksuohjelma, jolla pääset helposti alkuun juoksuharrastuksen kanssa. Vaihtoehtoisesti voimme tehdä sinulle yksilöidyn harjoitteluohjelman. Mikäli haluat henkilökohtaista valmennusta, löytyy meiltä tähänkin kattavat vaihtoehdot. Mikäli mielit osallistua vain yhteislenkille voit ostaa osallistumisoikeuden kertaluontoisesti tai koko kaudelle.

Voit tutustua harjoitteluohjelmiin sekä valmennukseen valmennus-sivulla:

PolkuRyhmässä käytetään TrueCoach-valmennussovellusta treenien seuraamiseen sekä yhteydenpitoon. Valmennuksen osallistujat seuraavat samaa, progressiivista treeniohjelmaa. Ohjelmaan sisäänrakennettu kuormituksenhallinta takaa harrastajan tason huomioon ottamisen. Yhteislenkkien ja harjoitteluohjelman lisäksi PolkuRyhmän jäsenet voivat osallistua kuukausittaisiin etätapaamisiin.

Tarkemmin ryhmävalmennus sisältää:

 • Kuukausittain päivittyvän harjoitteluohjelman
  • Harjoitteluohjelma tuodaan valmennettavalle maksuttoman sovelluksen kautta suoraan älylaitteelle (TrueCoach)
  • 4 – 7 juoksutreeniä viikossa (vapaus valita mitä tekee)
  • 2 viikon aikana tehtävää voimaharjoittelutreeniä tukemaan juoksua ja vähentämään loukkaantumisriskiä
 • Rajoittamattomat ryhmäviestit TC:n kautta (Vaatii suostumuksen nimen näkymiseen muille osallistujille)
  • Ryhmässä kysymyksiin vastaavat valmentajat
  • Yhteisöllisyys lisää harrastamisen mukavuutta
 • Mahdollisuuden osallistua viikoittain ohjatuille yhteislenkeille
  • Valmentaja ilmoittaa aikataulut ja paikat ryhmäkeskustelun kautta
 • 20% alennus konsultaatiopalveluista
  • Konsultaatiopalvelut hintaan 60€/h (norm. 75€/h). Esim. Tekniikan tarkistus ja ohjaus kuntosalilla tai juoksutekniikan hiominen.
 • Kuukausittain järjestettävän etätapaamisen (60min)
  • Etätapaamisissa käydään läpi jengin fiiliksiä treeneistä ja ohjelmasta sekä palautetta valmentajille
  • Käsitellään juoksua sekä juoksun oheisharjoittelua
  • Käydään läpi seuraavan kuukauden harjoitteluohjelma
  • Vastataan useimmin TC:n ryhmäkeskustelussa esiintyviin kysymyksiin

Ohjelmoinnissa käytetään progressiivisen (etenevän) harjoittelun periaatteita. Ohjelma rakentuu niin, että harjoittelija saa sopivassa suhteessa treeniä perus- ja vauhtikestävyyteen sekä intervalleihin.

Lisäksi harjoitteluohjelmaan sisältyy kahdesti viikossa tehtävät kuntosaliharjoitteet tukemaan juoksua ja vähentämään loukkaantumisriskiä. Voimaharjoittelun toteuttaminen on helpointa kuntosalilla ja on suunniteltu tätä silmällä pitäen. Mikäli kuntosalille pääseminen ei ole kohdallasi mahdollista, voidaan harjoitteet korvata esimerkiksi kotiharjoittelulla.

Ryhmän hinta on 65€ / kk. Halutessasi voit osallistua pelkille lenkeille hintaan 10€ / kerta tai koko loppukaudelle hintaan 60€

Ilmoittaudu ryhmään jo tänään!