Testaa Macrofactoria ilmaiseksi!

Olemme kumpikin käyttäneet Macrofactor -sovellusta ruokailun seuraamiseen viime vuodesta saakka. Voimmekin lämpimästi suositella sovellusta kaikille, jotka haluavat joko testata ruokailun träkkäämistä ensimmäistä kertaa tai ovat etsimässä uutta tähän tarkoitukseen suunniteltua työkalua.

Pidimme sovelluksesta jopa niin paljon, että otimme kehittäjiin yhteyttä ja hankimme yhteistyökoodin! Koodilla ”Fysiikkaterapia” voit testata sovellusta maksutta kahden viikon ajan ilman sitoutumista. Koodi syötetään sovellukseen käytön aloituksen yhteydessä.

Energiankulutus- ja painokäyrät sovelluksessa

Macrofactor on enemmänkin kuin pelkkä ruokapäiväkirja. Sovellus seuraa ruokailun lisäksi painokehitystäsi ja arvioi näiden tietojen avulla energiankulutustasi. Viikko-checkupissa suositeltuun energiansaantiisi tehdään muutoksia niin, että tämä vastaa tavoitettasi.

Macrofactor poikkeaa muista vastaavista sovelluksista paitsi tämän seurannan osalta, myös siten, että tiedot esitetään neutraalisti. Suunnitelmasta poiketessa et siis tule näkemään punaisia lukuja ja huutomerkkejä.

Sovelluksen etusivu

Voit ladata Macrofactorin kännykkäsi sovelluskaupasta tai lukea lisää osoitteessa macrofactorapp.com kahden viikon ilmaisen kokeilun saat koodilla ”Fysiikkaterapia”!